5 tipů ke grilu | České ghíčko
#JezteDobreTuky
Přihlášení

5 tipů ke grilu

Že by vás nenapadlo vzít ghíčko na grilovačku? Chyba :)

I kdybyste doma měli jen čisté ghíčko, je parádní k potření grilu, nebo grilovací misky.

A na hotové jídlo přidat kousek ghíčka, aby se chutě a vůně rozvinuly, to lze vždycky!

Na jakékoliv maso, ryby, zeleninu...

Ale mám pro vás tip na využití gurmánské řady, tady s můžete vyřádit:

- Ghíčko s česnekem a solí je báječné s kukuřicí, potřete klasy a grilujte, potíráme i na grilu

- Ghí kurkuma s pepřem potřu kuřecí plátky, ideální jsou stehení řízky, taky potírám i při grilování

- chilli ghíčko dejte kousek hned na grilu na steak

- levandulové Ghí je skvělé k rybám, opět potřu gril i potírám v průběhu grilování

- skořicové Ghí s vanilkou využijete na TOP dezert na grilu: grilovaný ananas.

Kousky čerstvého ananasu obalte v třtinovém cukru a vložte na gril protřený skořicovým ghíčkem. Při otáčení seškrábněte i s karamelem, který se vytvoří. Pokapejte ghíčkem i v průběhu grilování a polijte šťávou, která při obalování v cukru pustí. Podávejte s vanilkovou zmrzlinou.

Mějte krásné léto a #jeztedobretuky




Diskuze

© 2021 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba