Zapečený patizon | České ghíčko
#JezteDobreTuky
Přihlášení

Zapečený patizon

Bezmasé jídlo hotové za chvilku

Suroviny:
1 patizon
2 pořádně hrsti hlívy
Půlka červené a žluté papriky
2 ks lahůdkové cibulky
Ghíčko (může být kurkumové)
Citrónový tymián
Sůl
Bílý pepř
Postup:
Patizon umyjeme a odkrojíme cca ve třetině.
Vydlabeme a dužinu nastrouháme společně s paprikami.
Vše orestujeme, přidáme cibulku a hlívu. Osolíme , opepříme a přidáme tymián.
Směsí naplníme patizon a poklademe ghíčkem.
Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupnů dle velikosti patizonu.

Dobrou chuť a #jeztedobretuky




Diskuze

© 2020 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba