Polentový koláč s cuketou a tymiánem | České ghíčko
#JezteDobreTuky
Přihlášení

Polentový koláč s cuketou a tymiánem

Lehký, letní, jednoduchý a levný? Ideální! Recept na slaný koláč s cuketou

Potřebujeme:

150 g polenty
velká hrst citrónového tymiánu
1 zelená cuketa
1 žlutá cuketa
2 vajíčka nebo 2 PL Hrašky
4 PL ghíčka

Postup:

Polentu dáme do hrnce s trojnásobným množstvím vody, krátce povaříme a necháme deset minut dojít pod pokličkou.
Mezitím si na kolečka nakrájíme obě cukety.
Po deseti minutách vmícháme do polenty 2 lžíce Ghíčka, rozkvedlaná vajíčka a tymián, trochu si necháme na posypaní koláče.
Polentu s tymiánem nalejeme do vymazané koláčové formy, poklademe cuketou, osolíme, posypeme bylinkami a poklademe Ghíčkem.
Pečeme na 180 st.cca 20-25 minut.

Dobrou chuť a #jeztedobretuky


Diskuze

© 2021 České ghíčko, s.r.o.
by Media Heroes X Studio Družba