Kapustičky na másle


Kapustičky na másle

Budeme potřebovat (na 2 porce): 

  • 300 g růžičkové kapusty
  • 2 lžíce ghíčka
  • 2 menší mrkve
  • 1 velká červená paprika
  • jarní cibulka
  • hrst nesolených arašídů
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
 
Postup: Růžičkovou kapustu omyjeme a rozkrojíme napůl. V hluboké pánvi rozehřejeme přepuštěné máslo a přidáme kapustu. Necháme ji restovat cca 10 minut do zhnědnutí. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, proužky červené papriky a jarní cibulku. Vše pořádně promícháme, aby se zelenina v másle hezky obalila. Restujeme dalších 10 minut, dokud nebude zelenina měkká. Nakonec vmícháme nesolené arašídy, ochutíme čerstvě mletým pepřem, solí a můžeme podávat.
Od: Cooking with Šůša, díky!